معرفی بهترین پکیج های فریمورک لاراول و کاربرد آن

  1. میشکاوب
  2. برنامه نویسی
  3. معرفی بهترین پکیج های فریمورک لاراول و کاربرد آن
پکیج های کاربردی لاراول

سلام به همه‌ی علاقمندان به برنامه‌نویسی و فریمورک لاراول. امروز در این پست وبلاگ قصد داریم به شما بهترین پکیج‌های فریمورک لاراول را معرفی کنیم و به کاربردهای هرکدام اشاره کنیم.

 

پکیج های کاربردی لاراول

 

Laravel Debugbar

این پکیج بسیار مفید است و به شما کمک می‌کند تا در فرایند توسعه‌ی برنامه‌های لاراول خود، به راحتی مشکلات و ایرادهای موجود را پیدا کنید. با استفاده از Laravel Debugbar، می‌توانید اطلاعات مانند زمان اجرا، کوئری‌های اجرا شده، خطاها و … را مشاهده کنید.

 

Laravel Collective

این پکیج برای تسهیل فرایند ساخت فرم‌ها در لاراول بسیار مفید است. با استفاده از Laravel Collective، می‌توانید به راحتی فرم‌های HTML را در لاراول ایجاد کنید و آن‌ها را به صورت آبجکتی در اختیار داشته باشید.

 

Laravel IDE Helper

این پکیج برای افزایش کارایی در حین توسعه‌ی برنامه‌های لاراول استفاده می‌شود. با استفاده از Laravel IDE Helper، می‌توانید به راحتی به ویرایشگرهای IDE خود اطلاعاتی راجع به کلاس‌ها و متدهای لاراول اضافه کنید و بدین ترتیب، از قابلیت‌های تکمیل خودکار و دسترسی سریع‌تر به کدها بهره‌مند شوید.

 

خواندن این مطلب هم میتونه مفید باشه
معرفی معماری mvc در php

بهترین پکیج های لاراول

 

Laravel Backup

این پکیج برای ایجاد نسخه‌های پشتیبان از دیتابیس‌های لاراول استفاده می‌شود. با استفاده از Laravel Backup، می‌توانید به راحتی نسخه‌های پشتیبان از دیتابیس خود را ایجاد کنید و در صورت نیاز به بازگردانی داده‌ها، از آن‌ها استفاده کنید.

 

Laravel Excel

این پکیج برای خواندن و نوشتن فایل‌های اکسل در لاراول استفاده می‌شود. با استفاده از Laravel Excel، می‌توانید به راحتی داده‌های خود را از فایل‌های اکسل خوانده و در دیتابیس ذخیره کنید و برعکس، داده‌های موجود در دیتابیس را به فایل‌های اکسل صادر کنید.

 

پکیج های کاربردی لاراول

 

پکیج های شمسی سازی در لاراول

 

در Laravel، شمسی سازی معمولاً با استفاده از پکیج‌هایی انجام می‌شود که برای تبدیل تاریخ‌های میلادی به تاریخ‌های شمسی و بالعکس استفاده می‌شوند. در زیر چند پکیج محبوب برای شمسی سازی در Laravel آورده شده است:

 

“jenssegers/date”

این پکیج امکان تبدیل تاریخ‌ها به شمسی و بالعکس را فراهم می‌کند. همچنین قابلیت‌هایی مانند فرمت‌بندی تاریخ، محاسبه تفاوت بین دو تاریخ و … را نیز داراست.

 

“matriphe/laravel-persian-datetime”

این پکیج نیز برای تبدیل تاریخ‌ها به شمسی و بالعکس طراحی شده است و امکاناتی مانند فرمت‌بندی تاریخ، محاسبه تفاوت بین دو تاریخ و … را فراهم می‌کند.

 

خواندن این مطلب هم میتونه مفید باشه
قالب سایت و انواع آن

“morilog/jalali”

این پکیج نیز قابلیت تبدیل تاریخ‌ها به شمسی و بالعکس را دارد و امکاناتی مانند محاسبه تفاوت بین دو تاریخ، تبدیل اعداد به اعداد شمسی و … را نیز فراهم می‌کند.

 

پکیج های کاربردی لاراول

 

پکیج های احراز هویت در لاراول

 

در Laravel، برای احراز هویت کاربران معمولاً از پکیج laravel/ui و laravel/passport استفاده می‌شود. این پکیج‌ها امکاناتی را برای ثبت نام، ورود و احراز هویت کاربران در Laravel فراهم می‌کنند.

 

پکیج laravel/ui

ابزارهایی برای ساخت واسط کاربری (UI) برای ثبت نام و ورود کاربران در Laravel ارائه می‌دهد. این پکیج می‌تواند از طریق Composer به پروژه Laravel اضافه شود و با دستورات Artisan می‌توان ویوهای مربوط به ثبت نام و ورود را ایجاد کرد.

 

پکیج laravel/passport

امکاناتی برای ایجاد و مدیریت سیستم‌های احراز هویت مبتنی بر OAuth2 در Laravel فراهم می‌کند. با استفاده از این پکیج، می‌توانید توکن‌های دسترسی (Access Token) را برای احراز هویت و اعتبارسنجی کاربران استفاده کنید. این پکیج نیز می‌تواند از طریق Composer به پروژه Laravel اضافه شود و با استفاده از دستورات Artisan، می‌توانید مدل‌ها و روت‌های مربوط به احراز هویت را ایجاد کنید.

 

خواندن این مطلب هم میتونه مفید باشه
اپلیکیشن پیش رونده (PWA) چیست؟ مزایا و معایب آن

همچنین، پکیج‌های دیگری نیز برای احراز هویت در Laravel وجود دارند که به میزان و نیاز پروژه‌ها متفاوت است. برخی از این پکیج‌ها عبارتند از:

 

  • “laravel/socialite”: برای احراز هویت کاربران از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و گوگل.
  • “laravel/jetstream”: یک پکیج کارآمد برای احراز هویت و ایجاد پنل کاربری قدرتمند در Laravel.
  • “laravel/fortify”: یک پکیج ساده و قدرتمند برای احراز هویت و مدیریت کاربران در Laravel.

 

بهترین پکیج های لاراول

 

در این پست وبلاگ بهترین پکیج‌های فریمورک لاراول را به شما معرفی کردیم و به کاربردهای هرکدام اشاره کردیم. امیدواریم که این معرفی برای شما مفید بوده باشد و در فرایند توسعه‌ی برنامه‌های لاراول خود از آن‌ها بهره‌برداری کنید. در صورتی که شما هم پکیج‌های دیگری را می‌شناسید که برای فریمورک لاراول مفید هستند، با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

, ,
درباره نویسنده
نمونه کارهای ما
تفاوت بین وردپرس ، جوملا و دروپال
معرفی معماری mvc در php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed