طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان های برنامه نویسی؟

  1. میشکاوب
  2. برنامه نویسی
  3. طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان های برنامه نویسی؟
طراحی سایت با وردپرس
برنامه نویسی

اشخاصی که میخواهند طراحی وب سایت را فرا بگیرند یا این که اشخاصی که قصد دارند طراحی وب خود را به کمپانی‌های طراحی وب بسپارند، این پرسش برایشان پیش می‌‌آید که طراحی وب با وردپرس خوب میباشد یا این که زبان‌های تحت وب؟ اکثری از اشخاص ترجیح می دهند که از سیستم‌های مدیریت محتوا برای مثال وردپرس، جوملا، دروپال و… در وبسایت خویش استفاده نمایند؛ در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند با به کار گیری از زبان‌های تحت وب سایتخویش را تولید نمایند. در واقع هر یک از این شیوه‌ها مزایا و معایب خاص خویش را دارند که درپی این پست به آن ها میپردازیم.

 

 

طراحی وب با استفاده از وردپرس

وردپرس چیست؟ وردپرس در صدر تحت عنوان یک پلتفرم ساخت بلاگ با به کار گیری از زبان‌ PHP (Hypertext Preprocessor) و MySQL (یک سیستم مدیریت پایگاه داده‌های رابطه‌ای متن باز) ساخته شد. ولی امروزه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بی نقص و چیزی بیش‌تر از یک پلتفرم بلاگ‌نویسی میباشد. شما می توانید با استفاده از آن یک‌وبسایت استاندارد، وب سایت شبکه اجتماعی، وبسایت فروشگاهی و هر وب سایت دیگری با آن تولید نمائید؛ به همین استدلال اکثری از اشخاص (برای مثال بخش اعظمی از مشاغل) این اپلیکیشن توانمند و ساده را انتخاب می‌نمایند. از جمله سایت شرکت‌های Sony، New York Post و NBC با به کارگیری از وردپرس تشکیل‌شده‌اند. فعلا (سال 2020) بیش تر از 33% از مجموع اینترنت‌وبسایت‌های جهان از وردپرس به کارگیری می‌نمایند. به‌دنبال به مزایا و معایب وردپرس می پردازیم:

 

 

مزایای ساخت وب سایت با وردپرس

مزایای ساخت وب سایت با به کارگیری از سیستم مدیریت محتوای وردپرس عبارتند از:

 

 

آسانی نصب و استفاده حتی برای مبتدیان

با مراجعه به وبسایت وردپرس و دانلود فایل نصب آن، صرفا با چندین کلیک ساده می توانید وبسایت خویش را تولید فرمایید. تولید صفحه ها، پست‌ها و اضافه کردن بخش اعظمی ویژگی‌های دیگر نیز به راحتی قابلیت‌پذیر میباشد. این گزینه یک کدام از دلایل برتری وردپرس بر بقیه سیستم‌های مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال میباشد.

 

 

پوسته‌های آماده فراوان

پوسته‌های آماده متعددی برای مدل های وبسایت‌های وردپرسی با کاربردهای متعدد در فروشگاه‌های اینترنتی مثل تم‌فارست قابل خریداری می‌باشند. کسانی نیز این پوسته‌ها را تنظیم کرده و بعد از راست‌چین کردن و اضافه کردن فولدر‌های ترجمه، آن‌ها‌را در فروشگاه‌های ایرانی در دست شما قرار می دهند. بنابراین می توانید هر گاه از ظاهر وبسایت خویش خسته شدید، به راحتی آن را تغییر‌و تحول دهید. اما پیشنهاد می گردد پوسته‌های وردپرسی را جهت یقین از امنیت و نبود کدهای مخرب، از فروشگاه‌های دارای اعتبار تهیه نمائید.

 

 

افزونه‌های کاربردی

صدها و شاید میلیون‌ها افزونه وردپرس برای اضافه کردن امکانات جانبی به وبسایت‌ها وجود دارد. افزونه‌ها به شما این قابلیت را میدهند که وبسایت خویش را هر چه بیش‌تر شخصی‌سازی کرده و وب سایت متبوع خویش را صرفا با یک‌سری کلیک و سوای نیاز به داشتن علم برنامه‌نویسی تولید فرمایید. پیشنهاد ما به شما به کار گیری از افزونه‌های موجود در مخزن وردپرس یا این که خریداری از فروشگاه‌های دارای اعتبار میباشد.

 

 

جامعه پشتیبانی توانمند

به عبارتی‌طور که تا قبل از این اشاره کردیم درصد متعددی از کل اینترنت‌وبسایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌نمایند. استفاده زیاد یوزرها از وردپرس موجب رشد و شکوفایی جامعه بزرگ آن گردیده است. هر گاه در استفاده از وردپرس یا این که پوسته‌ها و پلاگین‌های آن به ایراد برخورد کردید، میتوانید کتاب‌های الکترونیکی، وب لاگ‌ها، یادگرفتن‌های آنلاین و انجمن‌های سوال و جواب متعددی را بیابید که به شما در حل مشکلتان یاری نمایند.

 

 

به‌روزرسانی‌های متفاوت

وردپرس یک سیستم متن‌باز میباشد که بازخوردهای متعددی از سوی طراحان و توسعه‌دهندگان وب جهت بهبود کارآیی و رفع با‌گ‌های امنیتی اخذ می‌نماید. گروه پشتیبانی وردپرس همواره بازخوردها را رسیدگی کرده و ورژن‌های جدیدتری از وردپرس را ارائه میدهند.

 

طراحی سایت با وردپرس

معایب طراحی وب سایت با وردپرس

طراحی وب با به کارگیری از وردپرس معایب خاص خویش را دارد که عبارتند از:

 

 

هزینه‌ بالای مراقبت

در‌حالتی که پوسته‌ها و افزونه‌های موجود نیازهای شما‌را برطرف نمی کنند و نیاز دارید تا از یک برنامه‌نویس برای اضافه کردن خصوصیت‌های دلخواه به تارنما خویش کمک بگیرید، برای شما هزینه بالایی خواهد داشت. هنگام به‌روز‌رسانی‌های وردپرس، پوسته‌ها و افزونه‌ها نیز ممکن میباشد ایرادات و ناسازگاری‌هایی به وجود بیاید که در صورتی‌که در این مورد ماهر نباشید بایستی از یک دارای تخصص وردپرس کمک بگیرید.

 

 

آسیب‌پذیری

به دلیل متن باز بودن وردپرس، کدهای آن در دسترس همگی‌ی اشخاص قراردارد و در صورتی‌که که شخصی بتواند رخنه‌ای در آن پیدا نماید، به راحتی قادر است میلیون‌ها وبسایت را هک نماید. اما این توانایی مختص برنامه‌نویسان حرفه ای و با سابقه میباشد که سال‌ها با این سیستم عمل کرده و با کدهای آن شناخت دارند. به همین برهان سفارش میشود همواره وردپرس خویش را به‌روزرسانی نمایید تا از آسیب‌های ناشی از سیستم‌های قدیمی در امان باشید.

 

 

طراحی وب با به کارگیری از زبان‌های تحت وب

بعضی ترجیح میدهند از سیستم مدیریت محتوای مخصوص خویش به کارگیری نمایند. در‌این شیوه برنامه‌نویس با پیش بینی خواسته‌ها و نیازمندی‌های وب سایت، صفر تا صد سیستم مدیریت محتوا و پوسته را طبق سلیقه مشتری کدنویسی می‌نماید. به دنبال ساخت وب سایت با استفاده از محبوب‌ترین زبان‌های تحت وب یعنی پایتون، جاوا و جاوا اسکریپت را بررسی میکنیم.اما توصیه میشود پیش از استارت یادگیری برنامه نویسی وب با مفاهیم الفبای برنامه نویسی آشنا گردید.

 

 

ساخت وب سایت با به کارگیری از Python

پایتون یک زبان مفسری متن باز میباشد که با داشتن کتابخانه‌های قادر و ماهر در مورد‌های ساخت وب سایت و امنیت سایبری، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، رباتیک و… به یکی‌از دوست داستنی‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در سراسر جهان تبدیل گردیده است. فریم‌ورک‌های Django، Flask، Bottle، Pyramid، Web2py و Cherrypy مثلا فریم‌ورک‌های دوست داستنی پایتون در موضوع بسط نرم افزار‌های تحت وب می‌باشند. از زمان عرضه این زبان در سال 1989 تا به امروز، روز به روز بر محبوبیت آن افزوده شد‌ه‌است و امروزه جامعه‌ی بسیار بزرگی از آن برای گسترش‌ی قابل انعطاف‌افزارهای تحت وب، دسکتاپ و گوشی به کارگیری می‌نمایند. اگرچه پایتون نسبت به PHP سریع‌تر میباشد ولی در مقایسه با C++ و Java سرعت پایین‌تری دارد. خلا خصوصیت‌های protected، private و public یکی معایب پایتون میباشد.

 

 

ساخت سایت با استفاده از Java

جاوا در سال 1991 بوسیله کمپانی Oracle عرضه شد و امروزه یک کدام از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی میباشد. حتی در شرایطی که توسعه‌دهنده یا این که برنامه‌نویس هم نباشید به احتمال زیاد بارها اسم جاوا را شنیده‌اید. امروزه بیش تر از 9 میلیون گسترش‌دهنده و 7 میلیارد دستگاه از جاوا به کارگیری می‌نمایند. بخش اعظمی از توسعه‌دهندگان، جاوا را به دلایلی برای مثال امنیت بهتر، جامعه پشتیبانی قدرتمند، قابلیت و امکان به کارگیری دوباره کدها و مقیاس‌پذیری بالای آن به کار گیری می‌نمایند. به کارگیری از جاوا برای ایجاد نرم افزار‌های تحت وب پیچیده آیتم خیر و خوبی میباشد. شما میتوانید برای ساده‌تر کردن برنامه‌نویسی پایین اینترنت با این زبان از jsp برای ترکیب کدهای سمت سرور و کلاینت به کارگیری نمائید.

 

طراحی سایت با وردپرس

 

طراحی وب با به کارگیری از Javascript

زبان اسکریپت‌نویسی یا این که برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت در سال 1995 به وسیله کمپانی Netscape با مقصود تبدیل صفحه های ایستا به صفحه های پویا عرضه شد. امروزه بخش اعظمی از اینترنت‌وبسایت‌های امروزی از جاوا اسکریپت به کارگیری می‌نمایند. جاوا اسکریپت در مرورگر استفاده کننده انجام می شود و این مسئله سبب بالا رفتن سرعت سایت میشود. آسانی یادگیری و سرعت عالی جاوا اسکریپت سبب ساز شد‌ه‌است تا اکثری از شروع‌آپ‌ها، از این زبان برای گسترش وب سایت‌ها و نرم افزار‌ها به کارگیری نمایند. درصورتی که قصد دارید وب سایت خویش را با به کار گیری از جاوا اسکریپت بسط دهید، توصیه میگردد از پلتفرم Node.js برای کدنویسی سمت سرور و توسعه و گسترش نرم افزار‌های تحت وب به کارگیری نمائید. در‌این پلتفرم متن گشوده از متد non-blocking برای مدیریت ورودی‌ها و خروجی‌ها به کار گیری می گردد. مزیت این متد کاهش فشار بر سرور و ارتقاء سرعت میباشد. نود جی اس قابلیت و امکان پیاده‌سازی بر روی سیستم‌عامل‌های Windows، Linux و Mac را دارد و گسترش وب اپلیکیشن‌‌ها را تا حد متعددی ساده می‌نماید.

 

 

بالاخره ساخت سایت با وردپرس خوب میباشد یا این که زبان‌های برنامه نویسی؟

درین نوشته‌ی علمی به مقایسه طراحی وب سایت با به کار گیری از دو نحوه به کارگیری از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند wordpress و به کارگیری از زبان‌های تحت وب برای مثال Python، Java و Javascript پرداخته شد. نحوه اولیه سرعت بالاتری داشته و حتی برای به کارگیری اشخاص تازه کار و نا آشنا با برنامه‌نویسی نیز مطلوب هست. نحوه دوم معمولا به وسیله اشخاص ماهر به کار گیری میشود، امنیت بالاتری داشته و اندکی زمان‌بر میباشد. ضمن این، هزینه بالاتری نسبت به شیوه اولیه خواهد داشت چون همگی چیز از صفر و بوسیله برنامه‌نویسان حرفه ای نوشته می گردد و شما به تنهایی نمی‌توانید خصوصیت‌های متبوع را به وبسایت خویش بیفزایید یا این که طرح پوسته آن را تغییر دهید.

 

در‌این شیوه پوسته و سیستم مدیریت محتوای وب سایت به طور کامل مبتنی بر با خواسته‌های شما تشکیل شده و کدهای غیرضروری که موجب سنگین‌شدن وبسایت میشوند، در آن نیست. در واقع هریک از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خویش را دارند و شما می توانید با پیش بینی این موردها، اقدام به روش مطلوب برای توسعه و گسترش وب سایت مورد نظر نمائید.

, , , , ,
نوشتهٔ پیشین
دلیل داشتن فروشگاه اینترنتی
نوشتهٔ بعدی
ساب دامین (Subdomain) چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed